thelittleblackdress

Everyday

 • 31.05.2014 - 18:37Everyday Photos

Været kan nesten ikke bli bedre! Idag har jeg egentlig ikke gjort så mye. Har laget konfirmasjons takkekort, øvd inn replikker til et skuespill, spist masse god mat og egentlig kost meg ute og slappet av :) Ganske deilig med sånne dager :)

Jeg har også fått tid til å endre design, følte for noe nytt. Hva synes dere?

Fav. Sandals

 • 31.05.2014 - 12:17//Sandaler fra Bianco//Kjole fra Frøken Dianas Salonger//Briller fra Prada//Sekk fra frøken Dianas Salonger//

Writing

 • 29.05.2014 - 21:31

"Jeg har bare så lyst til å være som alle de andre" hadde hun sagt til meg, med tårer i øynene. "Kjære deg," hadde jeg startet med, etter en liten pause. "Ikke et eneste blad i skogen skapte Gud likt, heller ikke menneskene. Ikke gå imot deg selv og prøv å vær noen du ikke er. Vær deg selv, og de rette vil komme." Hun smilte mot meg. 

Fra den dagen, var hun aldri en person noen ville at hun skulle være. Hun gjorde ikke det folk sa at hun skulle gjøre eller det folk sa var det "riktige". Hun gjorde ikke som alle andre, og ble lykkelig av akkurat det. Hun fulgte ikke den store strømmen, men lærte å hoppe ut av den, og dra på egne eventyr. På veien traff hun andre, som også hadde klart å komme seg vekk fra strømmen, og hadde egne tanker og meninger. 

Noen mennesker så rart på dem, de kunne ikke skjønne at disse menneskene hørte på sånne rare sanger, som ingen andre hadde hørt før og som ikke var på topplisten. Men de brydde seg ikke. "Strømfolka" kunne gjøre akkurat som de selv ville, så lenge de også kunne det. De hadde hverandre, og de trengte aldri å føle seg presset for å gå med de "riktige" klærne. De hadde funnet sitt ekte jeg og fikk lov til å være det fullt ut. Noe mer kunne de ikke ønske fra livet. 
En liten historie jeg skrev mens jeg satt ute og nøt det fine været :)

T.W.E.R.K

 • 27.05.2014 - 16:42Tomorrow I will see the queen of twerk

Ja, jeg skal på konserten hennes og jeg gleder meg så mye! :D Åh, det blir bare så gøy :)) Jeg må nok holde meg for øynene noen ganger da..haha. Jeg tenkte at jeg kunne legge ut de sangene fra det nye albumet hennes, som jeg håper hun synger imorgen. 


 

The list

 • 26.05.2014 - 19:56

5 ting jeg gleder meg til:

1. Miley Cyrus konserten som jeg skal dra til med min aller beste <3

2. Sommerferien

3. Ferie til Kragerø med min besteveninne, Sanna :)

4. Danmarkstur

5. Polenturen, som det forhåpentlighvis blir noe av!4 kjekkeste menn i verden:

1. Ryan Gosling

2. Theo James

3. Cam gigandet

4. Chuck Bass (Ed Westwick)


3 ting jeg gruer meg til:

1. Mattetentamen

2. Muntlig tentamen (som det er ganske sikkert at jeg kommer opp i spansk på, og da er jeg ganske ille ute...)

3. Svømmetesten i 10. klasse2 oppfylte drømmer:

1. Å spille inn en cd i studio

2. Å møte stilforbilde mitt, Angelica Blick1 ting jeg er glad for:

Å kunne lese. Jeg elsker å lese bøker! Jeg er så glad for at jeg fikk låne boka Alkymisten av storesøsteren min. Den er så bra! Så fort jeg leste den, har jeg bare lest bøker av Paulo Coelho, han er virkelig genial! 

 

Konfirmasjonen

 • 25.05.2014 - 17:11

Åh, dagen var så bra! :D Jeg skifta nok kjole sånn 3 ganger, enten fordi det var for varmt, eller at det klødde eller at det bare ble for trangt etter at jeg hadde spist så mye mat..haha :D

Dagen besto av så mange fantastiske mennesker, nydelig mat og utrolig vær! Sol hadde jeg ikke trodd. Pga. det fantastiske været ble det noen runder med kubb ute i hagen. Det var mange koselige taler som ble holdt og mange fine (haha, ikke fine) bilder av meg som liten som ble vist. Kunne ikke fått en bedre konfirmasjon. Tusen takk! :) 

(Mamma og Pappa) 

New Retro

 • 22.05.2014 - 19:57

Åh, så glad jeg er nå! Til min konfirmasjonsgave fra familien min fikk ejg dette nydelige kameraet <3 Jeg var selv med å velge det, og er så fornøyd! Elsker det! :D Det er: NX300 fra samsung. 

Hva synes dere om det?

 

Q&A

 • 20.05.2014 - 20:18

Kjekkeste du vet om?

Åh, etter jeg så filmen Crazy Stupid Love, så har jeg forelsket meg helt i Ryan Gosling. Han er den absolutt kjekkeste jeg vet om. 

Beskrive deg selv i en setning?

En norsk, smågal jente som elsker å synge og tilbringe tiden sin sammen med venner og familie.


Stilforbilde?

Angelica Blick. Elsker stilen hennes! 

Favorittbok?

Det blir vanskelig å bare velge en, ettersom jeg elsker å lese bøker, og det er så mange bra. Nå er jeg nok nødt å gå for: Alkymisten og Veronika bestemmer seg for å dø, av Paulo Coelho, Rachels Ferie av Marian Keyes og The perks of being a wallflower av Stephen Chbosky. 

Hvilken leppestift bruker du?

Jeg er veldig fan av Mac leppestifter. Jeg har to favoritter jeg bruker. Den ene er fra Rihannas sminke kolleksjon, den er ganske mørk rød. Den andre er veldig vanlig lys rosa - Hue. 


Hvordan vil du beskrive din egen stil?

Jeg tror jeg har en ganske variert stil. Det kan gå fra elegant til festival antrekk. Men jeg tror det er nettop det jeg liker. Noen ganger føler jeg for å være rocka andre ganger, søt. Det er gøy og kunne variere litt.

Hvorfor blogger du?

Det er egentlig et veldig enkelt spørsmål, med et ganske enkelt svar. Fordi jeg synes det er gøy. 

Ditt største ønske?

Mitt største ønske er å kunne synge. Å bli sanger er drømmen, jeg ønsker at folk får høre musikken min. Jeg vil bare sitte foran et piano og gjøre det jeg elsker: å synge. Selvfølgelig er mitt største ønske også å være glad, og at de jeg er glad i også er glade. Da er livet fint.


Har du søsken?

Ja, jeg har to eldre søsken. Jeg har en bror på 23 år som heter Alexander og en søster på 21 år som heter Anine. De er begge så fantastiske og jeg er utrolig glad i dem :)

Har du kjæreste?

Nei, jeg har ingen kjæreste akkurat nå. I'm single!

Hvilke hudpleieprodukter bruker du?

Bruker egentlig ikke så mye sånt enda, fuktighetskrem..haha.Kan du lage et innlegg om hverdags sminken din?

Ja, det kan jeg selvfølgelig! 

Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg begynte egentlig å blogge for lenge siden. Jeg har hatt 2 blogger før denne. Så jeg husker ikke helt hvorfor jeg begynte. Det var kanskje fordi jeg fulgte noen bra blogger og så fikk jeg bare lyst til å prøve det ut selv. Jeg er i vært fall glad for at jeg gjorde det! 

Hvem er drømmegutten?

Drømmegutten er en som kan få meg til å le ordentlig, en som er snill, en som forstår meg og elsker meg akkurat som jeg er. Det er selvføleglig bare et pluss hvis han har en fin mage og ligner på Ryan Gosling. (Jeg vet, jeg har så små krav). haha...


 

 

Perfection

 • 19.05.2014 - 19:59

Åh, som jeg elsker denne kjolen! Når jeg så den på Frøken Dianas Salonger, visste jeg at den, den måtte jeg bare ha. Jeg ble forelsket i den med en gang. Elsker lengden og de vakre foldene. Rosa fargen gjør den så utrolig søt! Hva synes dere? :)17.mai og sol

 • 18.05.2014 - 16:13Dette var faktisk den aller første 17. mai dagen jeg har fått gått med bunad! :) Det er mamma sin gamle, som hun fikk sydd inn for anledningen.

Dagen var helt fantastisk. Også fikk vi jo så fint vær! Endelig! Haha :) Jeg var på den gamle skolen min og spiste litt kake der før jeg gikk hjem å feiret dagen med familie. Etter en liten stund med dem, dro jeg videre for å spise lunsj med mine fantastiske venner. Det var skikkelig gøy! Vi spiste så god mat, og alt for mye kake..Vi spilte også mange runder bordtennis :)

En utrolig fin 17. mai <3 

Ask me anything

 • 16.05.2014 - 15:34

Spørsmålsrunde:

Da tenkte jeg at det var på tide med en spørsmålsrunde :) Det er jo veldig greit siden dette er en ganske ny blogg. Så, ask me anything!
Ha en fin dag videre :)

"Do what you love."

 • 15.05.2014 - 15:37

Never touch anything with half of your heart.
Be present, endlessly loving and compassionate towards others.
Confront any challenging situation first with a deep breath.
Wander.
Remember that your own happiness and comfort comes above all things.
Before reacting, try understanding.
Eat breakfast every morning.
Find the faces in the flowers.
Remember what is important to you.
Treat your body kindly.
Be honest.
Get to know yourself.
Take things at your own pace.
Do not be embarrassed to feel, laugh, cry, sing or love.
Remember that what is right for someone else may not be what is right for you. And that is okay.
Never be ashamed or afraid to ask for help.
Do what you love.
Remember that you always have a choice.
Find joy in what life really is, living.

- Author Unknown

Jeg leste dette fra en annen blogg og jeg syntes det var utrolig bra sagt! 

Say Something Cover

 • 14.05.2014 - 17:38

For en liten stund siden spilte jeg inn den fine sangen: Say Something, i studio. Nå er den endelig her! :) Hope you enjoy:
What do you think? :)

Ha en finfin dag videre !

The Dark Side

 • 13.05.2014 - 15:58Idag har det faktisk vært en litt morsom dag på skolen :) Nå skal jeg jobbe med en fordypningsoppgave, som går ut på at du skal skrive om en forfatter du liker. Jeg har valgt forfatteren Paulo Coelho. Hørt om han? Han har bl.a skrevet boken Alkymisten og Pilegrimsreisen. Utrolig bra bøker! Anbefaler å lese dem :) 

Ha en fin tirsdag videre!

Go Green

 • 12.05.2014 - 17:04
Mange har lyst til å gjøre noe for miljøet, men vet kanske ikke hvor de skal starte. Her er 11 enkle tips:

 1. Kjøp mat som er økologisk eller fair trade. 
 2. Kildesorter og resirkuler! Pant flasker :)
 3. La bilen stå. Reis kollektivt, bruk sykkel eller gå en tur.
 4. Kjøp vintage klær. Secondhand! Det er faktisk utrolig mange fine og unike ting i slike butikker! :
 5. Se etter varer med lite, og gjenvinnbar emballasje når du handler varer. Det går også an å for eksempel be om å ikke få med esken i skobutikker etc.
 6. Unngå engangsemballasje. Det er også mulig å få seg en termokopp, både på skole og jobb, for å spare pappkopper
 7. Senk temperaturen hjemme. Lukk dørene til rom dere ikke bruker. Husk, det går ann å ta på seg en ekstra genser. :
 8. Gi bort opplevelser istedenfor gaver som kanskje bare blir kastet bort. På gronnhverdag.no ligger det også en rekke alternativer på miljøvennlige gaver
 9. Sett opp en lapp med "Nei takk til uadressert reklame!" på postkassen. (Over 50 000 tonn uadressert reklame dumpes ned i postkassene våre årlig, du kan enkelt være med å redusere det.)
 10. Ta en kjøttfri dag (eller fler) i uka. Det hjelper utrolig mye! 
 11. Spis restemat! Ikke bare kast resten av middagen, det er like godt til lunsj neste dag. 

(Bilde tatt og redigert av meg)

Leather Jacket - Sneak Peak

 • 11.05.2014 - 17:15

 Sneak Peak

// Skinnjakke fra H&M// Genser fra BikBok // Skjorte fra Vero Moda // Skinnbukse fra Vero Moda // Sko fra Din Sko // RIng fra Frøken Dianas Salonger //

Fountain

 • 10.05.2014 - 18:50Idag har jeg vært i Oslo med min bestevenn Chalita :) Hun har akkurat hatt bursdag, så da grep vi sjansen til å bruke litt av pengene hun fikk til shopping. Det var veldig koselig. Vi var på en av mine favoritt butikker: Frøken Dianas Salonger, som holder til i Markveien 56. En butikk vært å besøke! Jeg fikk også kjøpt en leppestift jeg har ønsket meg en stund. Det er en mac leppestift fra Rihanna's sminke kolleksjon :) Den er i fargen vinrød. Utrolig fornøyd! 

Lately on Instagram

 • 08.05.2014 - 15:48
m-p0SemxmKntQznOmxpMnfHmFAmxmR
nQfIxKmxjWnORnw_GxvNm2c33yGxhA
m0fZd2Gxvvmf6OeemxnCmDc-T4mxlv
Follow me on Instagram! :)
@maudaasen 

(hvis du trykker på et bilde, kommer du rett til siden min) ;)
Ha en fin dag videre! 

Rain

 • 06.05.2014 - 17:24

//Bukse fra Zara//Sko fra Din Sko//Jakke fra Danmark//Topp fra BikBok//

Pink, Yellow or Blue?

 • 05.05.2014 - 16:30
Jeg har satt sammen 3 antrekk: Et med hovedtema Pink, et med Yellow og et med Blue. Hvilke er din favoritt? :)

Følg meg på Polyvore: maud-aasen :)) 

Music makes me think of you

 • 04.05.2014 - 19:35

"Music is my escape from reality"

Breakfast time

 • 04.05.2014 - 15:01

God fornøyelse! 

I call it magic, when I'm with you

 • 02.05.2014 - 19:21

Idag har jeg vært med mine to bestevenner, Chalita og Stian :) Vi feiret Chalita sin bursdag, hun blir 15 år! :D Det var veldig gøy, vi koste oss ute i sola, spilte fotball, spiste pizza og mye annet kos. Imorgen blir den ordentlige feiringen, jeg gleder meg masse! :) Har hjulpet masse med å dekke bord og blåse opp balonger :) Kommer nok noen bilder fra bursdagen imorgen. Ha en god fredag! 

//Genser fra Vero Moda//Øredobber fra London//Bukse fra Vero Moda//

Hva synes dere om antrekket/bildene? :)

Wish I could wear this today

 • 02.05.2014 - 11:15

Alt er fra: http://www.polyvore.com/cgi/home

Cherry

 • 01.05.2014 - 18:05

Sneak Peak

Fantastisk vær, nydelige blomster, fuglesang, våren er her :)

Jeg ser morelltrær over alt nå! Jeg elsker at de har disse søte, små hvite blomstene. Det er et utrolig fint morelltre nede i veien min. Måtte dele det med dere! :) Dette er bare en Sneak Peak, resten av fotoshooten kommer forhåpentlighvis imorgen ;) 

God 1. mai! 

Stairs

 • 01.05.2014 - 10:33

//Svart genser fra Angelica Blick - Bik Bok//Jakke fra H&M//Bukse fra H&M//Sko fra Sand//Øredobber fra Bik Bok//

Igår var jeg i byen (oslo) å så filmen Divergent for første gang. Den var egentlig litt som forventet. Men jeg synes den var veldig bra. :) Jeg forelsket meg helt i karakteren Four. Hvem gjør vel egentlig ikke det..? Jeg fant ut at Theo James (som er hans ekte navn) synger i virkeligheten. Han er utrolig flink også! :))

Idag skal jeg dra ned på en cafe å se en venn av meg opptre, (beatboxe). Ellers skal jeg bare kose meg og være glad for at 1. mai er en fridag :) 

thelittleblackdress

Hei! Jeg er en jente ved navn Maud, på 15 år som har en stor interesse for mote og sang. Gjerne følg meg videre!

http://weheartit.com/entry/112369749/via/MaudAwsome

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits