thelittleblackdress

Girls Night In

  • 17.06.2014 - 17:27

Åh, så gøy det var med en jentekveld! Nå som det snart er sommerferie (som jeg gleder meg utrolig til!) måtte vi ha en jentekveld. Fordi i sommerferien skal alle bort og vi samles nok ikke før skolen igjen. 

Vi fikk spist mye godt, blandt annet sjokoladefondue! Det ble mye dans, latter og spill. Gleder meg til neste gang! :) Imorgen skal vi til byen, blir kanskje noen bilder fra det.

Vi snakkes!

Konfirmasjonen

  • 25.05.2014 - 17:11

Åh, dagen var så bra! :D Jeg skifta nok kjole sånn 3 ganger, enten fordi det var for varmt, eller at det klødde eller at det bare ble for trangt etter at jeg hadde spist så mye mat..haha :D

Dagen besto av så mange fantastiske mennesker, nydelig mat og utrolig vær! Sol hadde jeg ikke trodd. Pga. det fantastiske været ble det noen runder med kubb ute i hagen. Det var mange koselige taler som ble holdt og mange fine (haha, ikke fine) bilder av meg som liten som ble vist. Kunne ikke fått en bedre konfirmasjon. Tusen takk! :) 

(Mamma og Pappa) 

17.mai og sol

  • 18.05.2014 - 16:13Dette var faktisk den aller første 17. mai dagen jeg har fått gått med bunad! :) Det er mamma sin gamle, som hun fikk sydd inn for anledningen.

Dagen var helt fantastisk. Også fikk vi jo så fint vær! Endelig! Haha :) Jeg var på den gamle skolen min og spiste litt kake der før jeg gikk hjem å feiret dagen med familie. Etter en liten stund med dem, dro jeg videre for å spise lunsj med mine fantastiske venner. Det var skikkelig gøy! Vi spiste så god mat, og alt for mye kake..Vi spilte også mange runder bordtennis :)

En utrolig fin 17. mai <3 

Favorite shorts

  • 26.04.2014 - 18:02

Idag var jeg på et loppemarked, som var ved skolen min. Der samlet vi inn penger for Polenturen som vi skal ha i 10. klasse. Jeg og noen venner sang, som et bidrag for å samle inn penger. Det var faktisk veldig gøy, selv om det ikke var veldig mange der. Vi sang tre sanger: Royals, Dark Horse og We Can't Stop. 

Ha en finfin lørdag videre! :)Shortsen er fra Angelica Blick kolleksjonen for Bik Bok :) Jeg elsker den! 

Hva synes dere om shortsen?

Starstrucked

  • 25.04.2014 - 20:00


VIP

Igår var jeg på den nye kolleksjonen av Angelica Blick for Bik Bok. Jeg ble VIP! Så glad! :D Fordelene med å være VIP, var at du fikk en goodiebag, gratis cupcakes og brus, høre Angelica Blick selv snakke om kolleksjonen hennes og så klart, være først med å ta de klærne du ville ha :D 

Angelica Blick var akkurat som forventet! Hun var utrolig snill og vakker. Jeg fikk snakket en god del med henne og jeg selv om jeg ikke hadde forventet det, ble jeg ganske strastrucked..haha!

Kolleksjonen hennes er helt fantastik. Den er alt fra søt til litt rocka. Alle plaggene er så unike og fine. Jeg prøvde veldig mange plagg, fordi det var så vanskelig å velge.. endte opp med utrolig mye fint, som dere nok vil se utover uken. 

Alt i alt en utrolig opplevelse! Angelica Blick var så herlig, akkurat som kolleksjonen hennes. En fantastisk dag!

Tusen takk Angelica :)

 

thelittleblackdress

Hei! Jeg er en jente ved navn Maud, på 15 år som har en stor interesse for mote og sang. Gjerne følg meg videre!

http://weheartit.com/entry/112369749/via/MaudAwsome

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits