thelittleblackdress

Writing

  • 29.05.2014 - 21:31

"Jeg har bare så lyst til å være som alle de andre" hadde hun sagt til meg, med tårer i øynene. "Kjære deg," hadde jeg startet med, etter en liten pause. "Ikke et eneste blad i skogen skapte Gud likt, heller ikke menneskene. Ikke gå imot deg selv og prøv å vær noen du ikke er. Vær deg selv, og de rette vil komme." Hun smilte mot meg. 

Fra den dagen, var hun aldri en person noen ville at hun skulle være. Hun gjorde ikke det folk sa at hun skulle gjøre eller det folk sa var det "riktige". Hun gjorde ikke som alle andre, og ble lykkelig av akkurat det. Hun fulgte ikke den store strømmen, men lærte å hoppe ut av den, og dra på egne eventyr. På veien traff hun andre, som også hadde klart å komme seg vekk fra strømmen, og hadde egne tanker og meninger. 

Noen mennesker så rart på dem, de kunne ikke skjønne at disse menneskene hørte på sånne rare sanger, som ingen andre hadde hørt før og som ikke var på topplisten. Men de brydde seg ikke. "Strømfolka" kunne gjøre akkurat som de selv ville, så lenge de også kunne det. De hadde hverandre, og de trengte aldri å føle seg presset for å gå med de "riktige" klærne. De hadde funnet sitt ekte jeg og fikk lov til å være det fullt ut. Noe mer kunne de ikke ønske fra livet. 
En liten historie jeg skrev mens jeg satt ute og nøt det fine været :)

Theresa

30.05.2014 kl.10:03

Så fin en tekst :)

thelittleblackdress

30.05.2014 kl.18:09

Theresa: Tusen takk! :) Nå ble jeg glad :D
thelittleblackdress

Hei! Jeg er en jente ved navn Maud, på 15 år som har en stor interesse for mote og sang. Gjerne følg meg videre!

http://weheartit.com/entry/112369749/via/MaudAwsome

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

hits